FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Hvordan bliver jeg aktiv som frivillig ReThinker i Randers?

   

   

  Vi bliver glade hver eneste gang der kommer en ny frivillig ReThinker i flokken!

  Har du brug for en lille, hurtig guide til hvordan man bliver aktiv som ReThinker, og måske hvordan du udfylder din profil i medlemssystemet – så læs denne lille guide:

   

  Step 1

  Du opretter dig i vores medlemssystem via dette link (https://randers.rethinkers.dk/skriv-dig-op-her/) og derefter modtager du vores ReThinker Randers Nyt – som er en slags klubblad, som udsendes per mail.

  Step 2

  Du modtager ReThinker Randers Nyt, og her er beskrevet forskellige opgaver tilknyttet forskellige aktører, projekter, organisationer og arrangementer.

  Du ska blot følge beskrivelsen for at blive aktiv som frivillige – ofte skal du tilmelde dig ved at sende en mail, eller tilmelde dig en opgave her: https://visitaarhus.nemtilmeld.dk/category/rethinker-randers/

  Step 3

  Fra tid til anden har vi Speed Meeting arrangementer – her har vi inviteret forskellige aktører og projekter til at komme og præsenterer deres opgaver som kunne være interessante for frivillige.

  Dette er en god måde at møde folkene bagved projekterne, og du kan mærke deres begejstring og engagement.

  Step 4

  Er du fortsat i tvivl eller sidder du nu tilbage med spørgsmål om hvordan du bliver aktiv som frivillige – så tøv ikke med at skrive til rethinkers@visitaarhus.com

  ______

  Hvordan opdaterer jeg min profil i medlemssystemet?

   

  Vi vil varmt anbefale dig at finpudse din profil i medlemssystemet:

   

  >> Sådan finpudser du din profil i vores medlemssystem

   

  Vi vil rigtig gerne have et vellignende foto af dig, derfor kan du på din profil uploade et billede.

  Hvis du synes det er svært så er du velkommen til at sende fotoet til rethinkers@visitaarhus.com

  Du kan også skrive dine kompetencer, uddannelser, interesseområder o.l. på din profil, og på den måde hjælper du os med at finde spændende opgaver der passer til dig - Husk at trykke gem ændringerne inden du lukker fanen, så informationen ikke går tabt.

  Hvis der opstår problemer, eller du har spørgsmål til hvordan det fungerer, så skal du endelig ikke tøve med at skrive til rethinkers@visitaarhus.com